Prijave

Centar izvrsnosti Osijek - vijest

Pozivaju se osnovnoškolski učenici od 5. do 8. razreda iz svih osječkih osnovnih škola i njihovi roditelji informirati se o opisu radionica i obratiti se stručnim suradnicima (psiholog, pedagog ili drugi stručni suradnici) u svojim školama u svrhu prijave učenika za sudjelovanje u programu radionica tijekom školske 2018./2019. godine.

Prijavnice su dostupne kod stručnih suradnika i ovdje na mrežnoj stranici škole. Prijavnica je jedinstvena. Za učenika se ispunjava samo jedna papirnata prijavnica i predaje u školu koju dijete pohađa, a roditelj svojim potpisom u prijavnici daje do znanja da je upoznat s dužnostima i obvezama učenika u projektu. Prijavnicu tiskajte, ispunite, potpišite i predajte u ured stručne službe škole.

Ispunjenu prijavnicu učenik ili roditelj predaje u ured stručne službe škole koju učenik pohađa (predati psihologu u školama sa zaposlenim psihologom; predati pedagogu ili drugom stručnom suradniku bez zaposlenoga psihologa).

Rok je za predaju potpuno i točno ispunjenih prijavnica 3. listopad 2018. godine do 14:00 sati u ured stručnih suradnika škole koje učenik pohađa. Psiholozi su i drugi stručni suradnici škola upoznati sa projektom i učenicima stoje na raspolaganju.

Ispunjavanje prijavnice za sudjelovanje u programu u 2018./2019. godini ne jamči prijem učenika u program radionica.

Radujemo se sudjelovanju izvrsnih učenika u radionicama projekta Centar izvrsnosti Osijek.

S poštovanjem,

Stručni tim projekta Centar izvrsnosti Osijek (CIO)