Centar izvrsnosti Osijek - vijest

Prijave 2019./2020.

Pozivaju se osnovnoškolski učenici od 5. do 8. razreda iz svih osječkih osnovnih škola i njihovi roditelji informirati se o opisu radionica i obratiti se stručnim suradnicima (psiholog, pedagog ili drugi stručni suradnici) u školi koju polaze u svrhu prijave učenika za sudjelovanje u programu radionica projekta Centar izvrsnosti Osijek tijekom školske 2019./2020. godine.

Prijavnice su dostupne kod stručnih suradnika svih osječkih osnovnih škola i na mrežnoj stranici škole od 16.9. do 24.9. Prijavnica je jedinstvena. Za učenika se ispunjava samo jedna papirnata prijavnica i predaje u školu koju dijete pohađa, a roditelj svojim potpisom u prijavnici daje do znanja da je upoznat sa dužnostima i obvezama učenika u projektu.

Prijavnicu ispunite, potpišite i predajte u ured stručne službe škole. Ispunjenu prijavnicu učenik ili roditelj predaje u ured stručne službe škole koju učenik pohađa (predati psihologu u školama sa zaposlenim psihologom; predati pedagogu ili drugom stručnom suradniku bez zaposlenoga psihologa).

Rok je za predaju potpuno i točno ispunjenih prijavnica 24. rujan 2019. godine do kraja nastavnoga dana u ured stručnih suradnika škole koje učenik pohađa. Psiholozi su i drugi stručni suradnici škola upoznati sa projektom i učenicima stoje na raspolaganju.

Ispunjavanje prijavnice za sudjelovanje u programu u 2019./2020. godini ne jamči prijem učenika u program radionica.

Radujemo se sudjelovanju izvrsnih učenika u radionicama projekta Centar izvrsnosti Osijek, s početkom rada 5.10. za područje umjetnosti i 12.10. za područje znanosti!

S poštovanjem,

Stručni tim projekta Centar izvrsnosti Osijek (CIO)