Prijave 2019./2020.

Centar izvrsnosti Osijek - vijest

Pozivaju se osnovnoškolski učenici od 5. do 8. razreda iz svih osječkih osnovnih škola i njihovi roditelji informirati se o opisu radionica i obratiti se stručnim suradnicima (psiholog, pedagog ili drugi stručni suradnici) u školi koju polaze u svrhu prijave učenika za sudjelovanje u programu radionica projekta Centar izvrsnosti Osijek tijekom školske 2019./2020. godine.

Prijavnice su dostupne kod stručnih suradnika svih osječkih osnovnih škola i na mrežnoj stranici škole od 18.9. do 26.9. Prijavnica je jedinstvena. Za učenika se ispunjava samo jedna papirnata prijavnica i predaje u školu koju dijete pohađa, a roditelj svojim potpisom u prijavnici daje do znanja da je upoznat sa dužnostima i obvezama učenika u projektu.

Prijavnicu ispunite, potpišite i predajte u ured stručne službe škole. Ispunjenu prijavnicu učenik ili roditelj predaje u ured stručne službe škole koju učenik pohađa (predati psihologu u školama sa zaposlenim psihologom; predati pedagogu ili drugom stručnom suradniku bez zaposlenoga psihologa).

Rok je za predaju potpuno i točno ispunjenih prijavnica 26. rujan 2019. godine do kraja nastavnoga dana u ured stručnih suradnika škole koje učenik pohađa. Psiholozi su i drugi stručni suradnici škola upoznati sa projektom i učenicima stoje na raspolaganju.

Ispunjavanje prijavnice za sudjelovanje u programu u 2019./2020. godini ne jamči prijem učenika u program radionica.

Radujemo se sudjelovanju izvrsnih učenika u radionicama projekta Centar izvrsnosti Osijek, s početkom rada 5.10. za područje umjetnosti i 12.10. za područje znanosti!

S poštovanjem,

Stručni tim projekta Centar izvrsnosti Osijek (CIO)

 


Poštovani učenici, roditelji i djelatnici škola, posljednje su prijavnice učenika pristigle nama danas do 14 sati. Hvala vam na prijavama i iznimnom interesu za sudjelovanje!

Sukladno vremenu dolaska posljednjih prijavnica, početak je rada CIO radionica i iz umjetničkoga i iz znanstvenog područja 12.10.2019. godine u 9:00. Nadalje će se radionice održavati prema prethodno najavljenom naizmjeničkom rasporedu.

Individualne obavijesti o početku rada stići će vam na u prijavnici upisane adrese elektroničke pošte roditelja do konca ovoga tjedna. Dobro došli!

Srdačan pozdrav!