Školska 2018./2019. godina

Poštovani učenici i roditelji/zakonski zastupnici,

zahvaljujemo na iznimnom interesu sudjelovati u besplatnim obogaćujućim obrazovnim radionicama u okviru projekta Grada Osijeka pod naslovom Centar izvrsnosti Osijek u školskoj 2018./19. godini.

Rad je u svim ponuđenim radionicama predviđen za visokomotivirane učenike, pri čemu su aktivnosti vrlo intelektualno, emocionalno, a dio njih i tjelesno i vremenski naporne. Podrazumijeva se da su učenici koji sudjeluju u radionicama samostalni, zainteresirani za učenje složenih sadržaja i spremni na rad u dobno heterogenoj skupini.

U ovoj je školskoj godini ponuđen ograničeni broj mjesta za sudjelovanje učenika. Broj je mjesta ograničen prostorom za rad i brojem učitelja koji će voditi radionice.

Ohrabrujemo sve učenike koji su pozvani ove godine, kao i one koji se nisu prijavili ili su se prijavili a nisu pozvani, da se ponovno prijave za sudjelovanje u aktivnostima CIO projekta u sljedećoj, školskoj 2019./20. godini.

Radionice će se u ovoj školskoj godini održavati subotom, u trajanju od 9:00 do 12:00 sati, u školi za koju ste se prijavili i za koju ste primili e-mail obavijest.

Poštovani učenici, radujemo se marljivom radu s vama i uspješnim radionicama.

Dobro došli!

Projektni tim projekta grada Osijeka

Centar izvrsnosti Osijek (CIO)

centarizvrsnostiosijek@centarizvrsnosti.eu